MENU

Daniel Ost @ Home

Daniel Ost staat garant voor kraakverse bloemen van de hoogste kwaliteit. Met onze schitterende service Daniel Ost @ Home brengen we je elke week een vers boeket bloemen zodat je de natuur in huis brengt. Niet alleen zorgen we voor een mooi boeket, we zorgen zelfs voor een volledige tafeldecoratie op maat, bij een belangrijk diner of gewoon… zomaar!

Wekelijkse bloemen

Geniet elke week van een vers boeket bloemen met Daniel Ost signatuur. Niet alleen breng je zo de natuur in huis, maar zorg je ook voor een stimulerend en rustgevend gevoel. We passen het boeket aan volledig volgens jouw wensen en zorgen voor correcte en stipte levering van de bloemen. Bij ons geen massa-consumptie, maar een persoonlijke en transparante service van de hoogste kwaliteit.

Tafeldecoratie op maat

Een belangrijke zakendiner? Een gezellig onderonsje met vrienden of familie? Verras jezelf en je omgeving met een volledige tafeldecoratie op maar door Daniel Ost @ Home. Altijd verse bloemen aangepast aan de stijl van je interieur en servies. Een landelijk ensemble met veldbloemen in romantische vaasjes? Een strak en modern arrangement met Japanse bloesems? Wij zorgen keer op keer voor een unieke decoratie.